GDPR (General Data Protection Regulation)

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger.

Denne personvernerklæringen gjelder for www.digitalweb.no / og hele bedriften her under. Herfra bare kalt Digital Web AS.

GDPR er positivt for din personlige integritet og vil endre hvordan jeg som bedriftseier får samle inn og behandle dine personoppgifter. De viktigste endringene i GDPR er at du har rett til å gjennomføre rettelser, sletting eller tilgang til dine personoppgifter som er har samlet. Vi selger – eller videreformidler aldri personopplysninger videre til 3.part eller andre parter.

For å kunne utføre tjenester bestilt av kunde, vil aktuell avtale bli lagret i virksomheten. Denne inkluderer informasjon knyttet til kundeforholdet, og dermed også nødvendig personopplysninger for å levere bestilt tjeneste, fakturere kunde, og for arkivering for evt. senere bestillinger. Avtaler ligger lagret på nettbasert lagringstjeneste, samt i vårt regnskapssystemet. Adgangen til tjenesten er tilgangsstyrt, og kun ansatte i virksomheten har tilgang til disse dokumentene. Personopplysningene om kunden som lagres i regnskapssystemet er tilgangsstyrt og kun ansatte i Virksomheten har tilgang til denne informasjonen.

Kundens rettigheter:

Kunde samtykker til at Digital Web AS lagrer gitte personopplysninger til å kunne holde kundekontakt og levere ønskede tjenester, og ikke til andre formål. Kunde har rett til å endre samtykker, ved senere henvendelse. Vi opplyser om at kunde har rett til å få slettes sine kundeopplysninger fra våre register. Hvis sletting skulle være aktuelt, kontakt Digital Web AS.

Personopplysninger som behandles

Digital Web AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:

– For og etternavn / Firmanavn

– Telefonnummer

– Epost adresse

Ingen registrering ved anonymt besøk

Når du besøker digitalweb.no blir det ikke registrert opplysninger om deg med mindre du selv aktivt legger inn opplysninger om deg selv.

Ved besøk vil våre web-servere bare registrere ip-adressen din for å kunne telle antall besøk, gjennomsnittstiden per besøk, hvilke sider som blir besøkt og liknende. statistikken bruker vi til å analysere bruken av nettstedet og bedre kvaliteten på innholdet.

Hvordan informasjon innhentes?

Digital Web AS samler inn opplysninger gjennom skjemaer på nettsiden, samt via telefon og mail. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen.

Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å kunne levere ønsket tjeneste.

Formålet med informasjonen som innhentes

For å kunne holde kundekontakt og levere ønskede tjenester.

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom skjema på våre nettsider lagres i vår e-post server og i databaser på regnskapsprogram.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte på telefon +47 40 900 100 eller via e-post : post@digitalweb.no.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles.

Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Digital Web AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Cookies Informasjon

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler – såkalte «Cookies.» Dette er små tekstfiler som er plassert på maskinen din for å hjelpe nettstedet å gi en bedre brukeropplevelse. Generelt brukes informasjonskapsler for å beholde brukerpreferanser, lagre informasjon for ting som handlekurver, og gi anonymisert sporingsdata til tredjepartsapplikasjoner som Google Analytics. Cookiene vil som regel gjøre surfingopplevelsen din bedre. Du kan imidlertid foretrekke å deaktivere informasjonskapsler på dette nettstedet og andre. Den mest effektive måten å gjøre dette på er å deaktivere informasjonskapsler i nettleseren din. Funksjonen kan slås av i de fleste nettlesere gjennom et menyvalg som «innstillinger», «sikkerhet» e.l.

Se gjerne en veiledning for alle moderne nettlesere (engelsk) ved å trykke her ;https://cookiesandyou.com/